Vikingen Infinity Hotel: Herleef de Noorse cultuur in Turkije

Het Vikingen Infinity resort biedt iets waar weinig andere hotels mee kunnen opscheppen, namelijk een unieke Viking-stijl die je vakantie pas echt uniek maakt. Je had misschien al geraden dat het Vikingen Infinity hotel een echt vikingparadijs is toen je de naam zag, maar om dat echt te geloven moet je de foto’s even bekijken. Zo is de pier van het hotel eigenlijk een grote drietand, zoals de Vikings die ook gebruikten.

Maar ook mensen die gewoon op zoek zijn naar een deugddoende vakantie vol rust en luxe zitten bij dit luxe vakantie resort aan het juiste adres. Zo heeft bijna elke kamer zicht op zee en zijn de kamers standaard uitgerust met alle luxe die je kan verwachten van een top-resort. Er is een buffetrestaurant en een ruim aantal a la carte restaurants met elk een eigen specialiteit. De all inclusive formule houdt in dat je gratis in het buffetrestaurant kan eten, en ook één keer gratis kan gaan eten in één van de a la carte restaurants.
De ligging van Vikingen Infinity is optimaal, want veel dichter bij de prachtige Turkse zuidkust kan je niet zijn. Hotel Vikingen Infinity ligt in de buurt van Alanya, Manavgat en Side, drie steden die zeker het bezoeken waard zijn.

Je kan oeverloos genieten van het strand en de zee of een duikje wagen in één van de vele zwembaden waar het hotel over beschikt, maar als je daar zin in hebt, moet je beslist ook even de omgeving gaan verkennen. Er is namelijk erg veel cultuur, geschiedenis en avontuur te ontdekken in deze regio van Turkije.

Leave a Reply